Vahinko­saneeraus

Vesivahinko, huoneistopalo, sähkövahinko, rikkoutumiset

Vahingon sattuessa ripeys on valttia. Asukas voi soittaa suoraan meille vahingon sattuessa. Näin vahinko saadaan hallintaan nopeasti. Heti toimeksiannon saatuamme tulemme paikalle ja aloitamme jälkivahinkojen torjunnan asunnossa.

Vuodon etsintä, vesi-imurointi, siivoukset, alipaineistukset, ikkunoiden, ovien korjaus, kalma asunnot ja kaikki vahinkoihin liittyvä…

Sopimus­-
asiakkaallemme
helppoa

Sopimusasiakkaanamme voit jättää vahingon korjausvastuun meille. Korjaamme vahingon vastuullisesti alusta loppuun saakka. Ripeyden korjaustöissä takaavat omat ammattimiehemme ja kalustomme.

Ensitoimenpiteiden jälkeen tutkimme vahingon laajuuden ja teemme toimenpide-ehdotuksen isännöitsijälle. Vahingon korvausasiassa olemme yhteydessä vakuutusyhtiöön asukkaan puolesta. Sovimme asukkaan kanssa suoraan käytännön asiat kuten pintamateriaalit ja aikataulut. Isännöitsijä pidetään ajan tasalla korjaustoimenpiteistä ja aikatauluista koko projektin ajan.

Asukkaasta välittäen

Vahingon sattuessa ihmisten terveys on meille tärkeintä. Nopea toiminta ja asiantunteva korjaus ehkäisee esimerkiksi kosteusvaurioiden syntymisen kiinteistössä. Vahinko on asukkaalle henkisesti raskas. Kokemuksesta osaamme arvioida etukäteen, mitkä asiat kuuluvat vakuutuksen piiriin ja mitä käytännön asioita asukkaan pitää hoitaa itse.

Varaudu vahinkoon ja pyydä tarjous huoltosopimuksesta.
Ota yhteyttä!

Saneeraustöiden aloitusvaiheessa sovimme budjetin ja lyömme lukkoon aikataulut. Purkutyöt sujuvat meiltä tehokkaasti ja siististi. Rakennusvaiheessa samat ammattimiehet hoitavat työn alusta loppuun. Lisäpalveluihimme kuuluvat putkitöiden lisäksi myös sähköasennukset ja rakennussiivous.

Etsitkö ripeää sekä luotettavaa rakentajaa
seuraavaan projektiisi?

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi